Vilnius
El. paštas

Daugiafunkcis puodas REDMOND RMC-M4500EU (juodas)

Šiame modelyje yra visos reikalingos savybės: 10 automatinių gaminimo programų, atidėtos pradžios funkcija, automatinis pašildymas, patiekalų pašildymas, paprastas valdymas ir aiškus ekranas rusų kalba. Jeigu maisto gaminimui jums reikalingas prietaisas su optimaliu funkcijų rinkiniu ir moderniu dizainu, REDMOND RMC-M4500 tikriausiai yra tai, ko jūs ieškojote. RMC-M4500 – vidutinės kainos daugiafunkcio puodo variantas iš REDMOND praktiškiems žmonėms.

99,00 € (341,83 Lt)
Pristatysime per 1 - 3 d.d.

Šiuo metu tokio kiekio neturime

Aprašymas
Techniniai duomenys

 

 

 


 Daugiafunkcis puodas REDMOND RMC-M4500EU (juodas)

 

 

Šiame modelyje yra visos reikalingos savybės: 10 automatinių gaminimo programų, atidėtos pradžios funkcija, automatinis pašildymas, patiekalų pašildymas, paprastas valdymas ir aiškus ekranas rusų kalba. Jeigu maisto gaminimui jums reikalingas prietaisas su optimaliu funkcijų rinkiniu ir moderniu dizainu, REDMOND RMC-M4500 tikriausiai yra tai, ko jūs ieškojote. RMC-M4500 – vidutinės kainos daugiafunkcio puodo variantas iš REDMOND praktiškiems žmonėms.

 PAPILDOMOS GALIMYBĖS

Kartu su pagrindinių patiekalų rūšių gaminimu daugiafunkciame puode REDMOND RMC-M4500 galima naudoti automatines programas fondiu ruošimui, tešlos kildinimui, duonos kepimui, vaikų patiekalų gaminimui. Be to, RMC-M4500 gali būti naudojamas sterilinimui ir pasterizavimui besirūpinant kūdikiu arba ruošiant naminius konservus. 

TEMPERATŪROS PALAIKYMO FUNKCIJA (AUTOMATINIS PAŠILDYMAS)

Daugiafunkcis puodas REDMOND RMC-M4500 aprūpintas pagaminto patiekalo temperatūros palaikymo funkcija, o tai leidžia išsaugoti pietus ar vakarienę karštus ilgą laiką. 

PATIEKALŲ PAŠILDYMO FUNKCIJA

Daugiafunkcis puodas REDMOND RMC-M4500 turi galimybę pašildyti šaltus patiekalus iki 70-75°С. Ši temperatūra gali būti palaikoma 24 valandas.

ATIDĖTA PROGRAMOS PRADŽIA

Atidėtos pradžios funkcija leidžia pradėti gaminimo procesą reikiamu metu atidedant iki 24 valandų. Nustatykite reikiamą reikšmę laikmatyje ir patiekalas bus paruoštas pusryčiams ar svečių atėjimui.

NAUDOJIMO IR PRIEŽIŪROS PATOGUMAS

Daugiafunkcis puodas REDMOND RMC-M4500 yra gana kompaktiškas, o patogi rankena padeda lengvai transportuoti šį prietaisą. Garų išleidimo vožtuvas ir vidinis aliuminio dangtis yra lengvai nuimami, tai padaro daugiafunkcio puodo priežiūrą ypatingai patogią. 

120 RECEPTŲ KULINARINĖ KNYGA

REDMOND kompanijos virėjų komandos surinkta spalvingai iliustruota knyga, aprašanti 120 patiekalų receptus. Visi receptai pritaikyti gaminimui daugiafunkciame puode REDMOND RMC-M4500. Kiekviename pateikti tikslūs nurodymai apie tai, kokius ingredientus ir jų kiekius naudoti, „žingsnis po žingsnio“ instrukcija. Ja vadovaudamiesi, jūs pasieksite patį geriausią rezultatą. 

Gero apetito ir stiprios sveikatos

 

 

 

 

 

 

 

Daugiafunkcis puodas Redmond RMC-M4510

 

 

 

 

10 AUTOMATINIŲ PROGRAMŲ

Daugiafunkciame puode REDMOND RMC-M4500 įgyvendinta 10 automatinių patiekalų gaminimo programų. Prietaiso naudojimo patogumui visos programos yra orientuotos į tam tikrą maisto apdorojimo būdą bei produktų tipą. Rankinio laiko nustatymo intervalas daugelyje programų prasideda nuo 5-10 min, o tai leidžia trumpam iš naujo paleisti programą ir galutinai paruošti patiekalą, jei jam neužteko pagrindinio laiko. 

Programa „RYŽIAI / KRUOPOS“ («РИС / КРУПЫ») rekomenduojama birių košių virimui iš įvairių rūšių kruopų ir jų mišinių, įvairių garnyrų ruošimui.

  • Programa „PLOVAS“ («ПЛОВ») rekomenduojama įvairių rūšių plovų gamybai.
  • Programa „GARUOSE“ («НА ПАРУ») rekomenduojama daržovių, žuvies, mėsos, mantų, dietinių ir vegetariškų patiekalų, vaikų meniu ruošimui garuose.
  • Programa „SRIUBA“ («СУП») rekomenduojama įvairių pirmųjų patiekalų (sultinių, barščių, žuvienės, agurkų/rūgštynių sriubos, šiupininės ir t. t.), šaltienos bei kompotų ir gėrimų ruošimui.
  • Programa „VIRIMAS“ («ВАРКА») rekomenduojama daržovių ir ankštinių produktų ruošimui.
  • Programa „PIENIŠKA KOŠĖ“ («МОЛОЧНАЯ КАША») rekomenduojama košių virimui piene.
  • Programa „TROŠKINIMAS“ («ТУШЕНИЕ») rekomenduojama daržovių, mėsos, paukštienos, jūros gėrybių troškinimui.
  • Programa „KEPINYS“ («ВЫПЕЧКА») rekomenduojama biskvitų, apkepų, mielinės ir sluoksniuotos tešlos pyragų kepimui.
  • Programa „KEPIMAS“ («ЖАРКА») rekomenduojama mėsos, daržovių, paukštienos, jūros gėrybių kepimui.
  • Programa „JOGURTAS“ («ЙОГУРТ») rekomenduojama naminio jogurto gaminimui.

  

 

Prekinis vardas Ne
Kilmės šalis