Pagrindiniai kriterijai renkantis lėtaeigę sulčiaspaudę


PAGRINDINIAI KRITERIJAI RENKANTIS LĖTAEIGĘ SULČIASPAUDĘ

Kokia yra geriausia lėtaeigė sulčiaspaudė, atitinkanti kainos ir kokybės kompromisą, bei kaip ją pasirinkti? Kas yra pagrindinė garantija, bylojanti apie lėtaeigės sulčiaspaudės vertę? Štai pagrindiniai kriterijai, kurie turi būti aktualūs perkant naują, gerą sulčiaspaudę:

 

-  Kam naudosite. Net ir galingosios lėtaeigės sulčiaspaudės nėra pritaikytos spausti sultis iš visokiausių produktų, todėl svarbu suprasti, kam daugiausiai ją naudosite. Vienos pritaikytos vaisiams ir daržovėms, kitos  tinkamos spausti sultis iš želmenų ir lapinių daržovių, su trečiomis lengviau gaminti šaldytus desertus, ketvirtomis – riešutų sviestą. Taip pat aktualu, ar naudosite lėtaeigę sulčiaspaudę namų reikmėms, ar tieksite ja spaustas sultis savo restorane ar kavinėje. Pastaruoju atveju patariama rinktis specialiai komerciniam naudojimui skirtas lėtaeiges sulčiaspaudes.

Prietaiso parametrai ir savybės (triukšmas, greitis, ir pan.). Jei rinkdamiesi sulčiaspaudę turite galimybę parduotuvėje pamatyti ją gyvai veikiančią, pasinaudokite tuo ir bus iš karto aišku, kaip greitai ji spaudžia sultis, kaip tyliai veikia, kaip sudėtinga ar lengva ją išrinkti ir surinkti bei valyti. Netgi galėsite patikrinti išspaudų sausumą ir paragauti sulčių iš Jūsų mėgstamų produktų. Jeigu namuose turite mažą vaiką, turbūt nesinorės kas rytą spaudžiant sultis kelti triukšmo ir geriausias pasirinkimas bus tyli sulčiaspaudė.

 

Kaina. Jeigu svajojate apie lėtaeigę sulčiaspaudę, vaikytis pigiausios kainos tikrai neapsimoka. Kokybiškos korėjietiškos sulčiaspaudės yra kiek brangesnės, bet jų kokybė akivaizdžiai geresnė nei pigių lėtaeigių sulčiaspaudžių, kurios ne tik netarnaus ilgai, bet ir sultis spaus kur kas blogiau. Pirkdami pigią lėtaeigę sulčiaspaudę rizikuojate, kad ji neištarnaus net 2 metų, o gal net dar trumpesnio jai suteikiamo garantinio laikotarpio.

 

Atsiliepimai apie gamintoją. Jei buitinės technikos salone išsirinkote lėtaeigę sulčiaspaudę, neskubėkite jos pirkti – per dieną jos niekas Jums iš panosės nenušvilps – geriau prieš tai internete pasiskaitykite kitų pirkėjų atsiliepimus apie šią prekę, jos kokybę. Pasidomėkite ne tik apie prekę, bet ir apie gamintoją, nes kartais gražiai reklamuojama prekė gaminama nežinomoje Azijos gamykloje, o tai nieko gero nežada. Niekada neapsiriksite, jei pasirinksite gamintojų, kurie specializuojasi sulčiaspaudžių gamyboje ir gamina jas patys, produktą.