Perkate sulčiaspaudę internetu? Ką turėtumėte žinoti


Šiandien pirkėjams suteikiamos itin puikios sąlygos įsigyti buitinę techniką internetu – tereikia turėti internetinę banko sąskaitą, sumokėti, o kurjeris Jūsų prekę atgabens kad ir į tolimiausią Lietuvos kampelį. Atrodo paprasčiau nei paprasta.

 

Tačiau apsiperkant internetinėje parduotuvėje, Jus ne visada kas nors galės pakonsultuoti – šis pirkimo būdas geriausias tiems, kurie jau žino, kokios prekės nori. Žinoma, kiekvieno tipo prekei galioja skirtingi dėsniai – pavyzdžiui, reikia labai „pasistengti“, kad nusipirktumei blogos kokybės elektrinį virdulį, nes jie visi daugiau mažiau vienodos kokybės ir kainos. Bet štai, pavyzdžiui, renkantis sulčiaspaudę, žaidimas kur kas rizikingesnis. Ką reikia žinoti, perkant sulčiaspaudes internetu?

 

Svarbu ir gamintojas, ir internetinė parduotuvė. Įsitikindami, jog gamintojas yra patikimas ir siūlo kokybišką techniką, būsite tikri, jog sulčiaspaudė tarnaus ilgai ir atliks kokybišką darbą. Pasirinkdami tinkamą ir patikimą internetinę parduotuvę nerizikuosite būti apgauti – nors ir retai, tačiau atsiranda sukčių, kurie savo apgaulėms sukuria iš pažiūros visai tvarkingą internetinę parduotuvę. Neužkibkite ant šio kabliuko.

 

Internete pirkti pigiau. Buvo atliktas ne vienas tyrimas, kurio metu paaiškėjo, kad sulčiaspaudės internetu yra parduodamos geresne kaina, negu prekybos centruose. Kiekvienoje internetinėje parduotuvėje nuolatos būna skelbiamos akcijos, kurių metu net geriausios kokybės sulčiaspaudės parduodamos gerokai pigiau negu prekybos centruose.

 

Atkreipkite dėmesį į garantiją. Neverta pirkti pigesnės sulčiaspaudės su trumpa garantija. Geriau nepagailėkite šiek tiek daugiau gerai sulčiaspaudei, kurios garantija siektų bent porą metų, o dažnai ji suteikiama net ir 5 metams. Tikėtina, kad tokios sulčiaspaudės Jums tarnaus ilgiau ir patikimiau. Internetinių parduotuvių prekių aprašymuose galite rasti, kokia garantija taikoma Jūsų išsirinktai sulčiaspaudei.

 

- Specializuotas pardavėjas. Niekas geriau nepažįsta savo parduodamų prekių nei specializuotas pardavėjas. Jie brangina savo vardą, todėl parduoda tik kokybiškas prekes. Maža to, čia visada gausite kur kas daugiau žinių ir išsamią konsultaciją, kuri padės išsirinkti ne tik kokybišką, bet ir Jums labiausiai tinkančią sulčiaspaudę.