Geriausi sulčiaspaudžių gamintojai


Prieš perkant sulčiaspaudę patartina žinoti pagrindinius geriausių ir kokybiškiausių sulčiaspaudžių gamintojus, kad nusipirktumėte ilgaamžį ir puikai tarnaujantį prietaisą. Didžiausia rizika kyla, jeigu norite įsigyti paprastą išcentrinę sulčiaspaudę, nes būna atvejų, kai šio tipo sulčiaspaudės greitai sugenda, o garantija jau būna pasibaigusi. Tačiau gero gamintojo išcentrinė sulčiaspaudė – niekada nenuvils, nors dar geriau yra rinktis lėtaeigę sulčiaspaudę. Čia pateikiame patikimiausius gamintojus, siūlančius aukščiausius standartus atitinkančias sulčiaspaudes.

 

Hurom. Šis gamintojas yra lėtaeigių sulčiaspaudžių lyderis visame pasaulyje. Jau nuo 1974 metų „Hurom“ kuria ir gamina lėtaeiges sulčiaspaudes, kurios yra žinomos kaip kokybės standartas visame pasaulyje. Gausybė patentų ir apdovanojimų už inovacijas ir dizainą tą tik patvirtina.

Hurom sulčiaspaudes

 


 

Kuvings. Dar vienas lėtaeigių sulčiaspaudžių gamintojas iš Pietų Korėjos, gaminantis sulčiaspaudę su plačia padavimo anga.

Kuvings sulčiaspaudes

 


 

Angel Juicer. Tai gamintojas, gaminantis dviejų sraigtų sulčiaspaudes išskirtinai iš nerūdijančio plieno. Analogų neturinčios „Angel Juicer“ sulčiaspaudės bene geriausiai išspaudžia sultis iš įvairiausių produktų, o naudojamos jos gali būti tiek namuose, tiek sulčių bare.

 Angel sulčiaspaudes

 


Greenis. Šio gamintojo sulčiaspaudžių kainos ir kokybės santykis yra bene pats geriausias. Nors gamykla yra Kinijoje, tiek pačių sulčiaspaudžių, tiek jomis išspaustų sulčių kokybė mažai kuo nusileidžia lyderiui, o kaina skiriasi stipriai. Šio gamintojo sulčiaspaudės populiarios visame pasaulyje. 

Greenis sulčiaspaudes