Blenderis - dietos pagalbininkas


Dieta, sportas, sveikata rūpi tiek vyrams, tiek moterims. Įsibėgėjus šiltajam metų laikui ir vis gausėjant sezoninių daržovių, norisi susitvarkyti  savo nesureguliuotą mitybą, sustiprinti sveikatą bei sustangrinti kūną. Be abejonės, į savo dienos racioną įtraukiame ir daugiau vaisių, daržovių, įvairių žalumynų.  

 

Vitamix blenderis trinti kokteiliai

 

Turintys, arba planuojantys papildyti virtuvinę įrangą vienu kitu sveikai gyvensenai skirtu prietaisu, dažniausiai galvoja apie blenderį. Jeigu sveikata rūpi labiau, nei galimybė nuolat prisišveisti keksiukų, tuomet blenderis netgi būtinas. Daržovės, vaisiai gali būti apdorojami įvairiais būdais, vienas iš jų - trynimas. Trintas kokteilis iš vaisių ar daržovių gali būti puikus pagalbininkas siekiant geresnės savijautos. Trinti vaisių ar daržovių kokteiliai mitybos specialistų jau kuris laikas yra vertinami kaip tikras energijos užtaisas. Žalieji kokteiliai suteiks energijos ryte, prieš sporto treniruotę, o besilaikantiems dietos režimo netgi pakeis vakarienę. Taigi, vyrai trintuvą tikrai panaudos sportininkų itin vertinam baltyminiam, o moterys – skaniam trintų vaisių kokteiliui pasigaminti. Abu jie puikiai padės atgauti jėgas po treniruočių.

 

Vitamix blenderis trinti kokteiliai

                     

Dabar populiaru maitintis vadinamuoju „supermaistu“. Tokiu maistu galima įvardinti greipfrutus bei špinatus. Greipfrutas yra laikomas vienu geriausių dietų pagalbininku. Greipfrutus galima gerti kartu su apelsinais, spaudžiant šių vaisių sultis. Šis vaisius mažina kraujo cukraus lygį, tai lemia, kad jūsų kūnas yra priverstas dirbti, naudodamas sukauptus riebalus. Špinatai taip pat turi būti įtraukti į jūsų dietą. Jie turi daug teigiamai sveikatą veikiančių savybių (daug vitaminų ir mineralų, skaidulų) bei suteikia energijos visai dienai. Taigi, šiuos produktus būtinai įtraukite į savo mitybos racioną spausdami sultis arba trindami kokteilius.