Spiralinė pjaustyklė LURCH


Spiralinė pjaustyklė Lurch Attila Vegan

 

Spiraline pjaustykle Lurch Attila

Išbandykite spiralinę pjaustyklę Lurch VEGAN Atilla ruošdami vaisius ir daržoves visiškai kitaip. Nustebinkite savo šeimą ar draugus paruošdami salotas, troškinius iš ilgų spiralės formos daržovių juostelių ar pagaminkite sveikuoliškus RAW makaronus. Šis prietaisas patiks ir profesionalams, ir mėgėjams.

1. Originalios formos vaisiai ir daržovės

Kurkite virtuvėje įvairiausius stulbinančiai atrodančius derinius iš morkų, agurkų, cukinijų, bulvių ir kitų daržovių. Drąsiausiems – paragaukite ir spiralės formos sūrio ar dešros. Spiralinės pjaustyklės privalumai - lengva paruošti, netikėta įgrisusių daržovių forma (patiks mažiausiems valgytojams), traškumas, didesnis išliekančių vitaminų kiekis. Su spiraline pjaustykle LURCH sutaupysite daug laiko ir pastangų.

 

spiraline pjaustykle

2. Skirtingų dydžių ir formų peiliukai

Norimą juostelių plotį pasirinkite iš dviejų pjaustymo peiliukų dydžių bei trečio peiliuko - bulvėms. Guminės neslystančios kojelės užtikrins stabilumą ir saugumą. Tvirtas aukščiausios kokybės plastiko korpusas - patvarumą. Aštrūs nerūdijančio plieno ašmenys supjaustys ir itin kietas daržoves. Šią pjaustyklę lengva valyti, tiesiog ją nuplaukite po tekančiu vandeniu. Galima plauti indaplovėje.

Dydžiai:

26 x 11 x 13 cm.

Spirali Attila

3. Garsaus Vokietijos virėjo rekomendacijos

Spiralinės pjaustyklės yra neabojetinai vienas populiariausių produktų tarp žaliojo maisto mėgėjų. Spiralinės pjaustyklės LURCH Attila pavadinimas yra siejamas su garsiu virėju, veganiško maisto populiarintoju Vokietijoje - Attila Hildmann.