Parduotuvė-sulčių baras jau laukia Jūsų!


Galbūt jau spėjote pagalvoti, kam Vilniuje reikalingas dar vienas sulčių baras? Didžiausias noras bei iššūkis ir yra NEBŪTI DAR VIENU sulčių baru. Jau vien tai, kad vienose patalpose atidarėme parduotuvę, ofisą ir sulčių barą yra neįprasta. Nesiekiame išsišokti, o labiau parodyti, kaip visapusiškai klientas gali ir turėtų būti aptarnaujamas.

 

ŽaliaVirtuve

 

Užėjęs pas mus pirmiausia būsite išsamiai supažindinamas su asortimentu. Ramiai, neskubėdamas prietaisą apžiūrėsite, surinksite ir išrinksite, pageidaujant netgi IŠBANDYSITE. Taip, tai tiesa! Panorus išbandyti norimą sulčiaspaudę Jums tereikia susitarti laiką ir mes Jus pakviesime ją išbandyti. Pamačius rezultatą, paragavus šviežiai spaustų sulčių galėsite apsispręsti, reikia Jums to prietaiso ar ne. Visi kiti, kurie galvoja, kad tokia įranga namuose visiškai nereikalinga, galės užsukti ir nusipirkti šviežių sulčių. Ir ne tik sulčių, pasiūlysime ir trintų vaisių kokteilių („smoothie“), netgi želmenų sulčių. Taip taip, Vilniaus centre galite paragauti ir želmenų sulčių! Mūsų kolegė papasakos, kaip jas tinkamai dozuoti, kada jas sveika gerti, o kada geriau atsisakyti.

 

ZaliaVirtuve

 

Šitai idėjai ruošėmės seniai ir atsakingai viską įvertinome. Šiuo metu jau vyksta turimų žinių įtvirtinimas, naujų idėjų paieška, degustacijos, skonių derinimai. O turi dėrėti ne tik skoniai, bet ir nedingti visi vitaminai! Atidžiai klausomės klientų norų, pastabų ir šypsomės sulaukę nors menkiausio komplimento. Šviežios sultys sveikam gyvenimui - misija vykdoma. Tikimės, kad mūsų lėtaeigės sulčiaspaudės ir profesionalūs blenderiai padės šią misiją vykdyti su kaupu dar ilgai. O pabaigai - išbandytas ir vilniečių įvertintas mūsų TOP kokteilis. Kokteilio tikrai užteks 2-3 asmenų šeimai. SKANAUS!

"Savaitgalio smaližius":

  • apelsinų sultys - 2vnt.;
  • bananai - 1vnt.;
  • kivi - 2vnt.;
  • šaldytų spanguolių saujelė;
  • imbiero gabalėlis.