Kodėl verta pirkti Hurom?


Hurom – lėtaeigių sulčiaspaudžių pradininkai ir lyderiai

Kompanija savo veiklą pradėjo 1974metais. P.Korėją ir visą pasaulį sudrebinusi savo patentuotu išradimu – lėto spaudimo technologija - SST™ (Slow Squeezing Technology), sėkmingai dirba iki šiol. Šiuo metu lėtaeigės sulčiaspaudės vis labiau veržiasi į sulčiaspaudžių rinką ir tapo vienu iš praktiškiausių prietaisų, sveiką gyvenimo būdą propaguojančio žmogaus namuose.

Hurom ULTEM sraigtas

Neapsigaukite - kartais lėčiau yra geriau

Lėtaeigėse sulčiaspaudėse Hurom įdiegta viena pažangiausių , lėto sulčių spaudimo spaudimo technologija - SST™ (Slow Squeezing Technology). Sukdamasis 43-70 aps/min greičiu sraigtas nesupjausto vaisių ar daržovių, o lėtai juos išsunkia. Vaisiai ir daržovės neturi didelio sąlyčio su metalu, mažiaus sąveikauja su oru, todėl sultys būna praturtintos vitaminais ir kitomis maistingosiomis medžiagomis. Dėka šios technologijos sutaupomi produktai ir išsaugojama 100% šviežiai spaustų sulčių kokybė.

Kaip veikia lėtaeigė sulčiaspaudė

Su lėtaeige sulčiaspaude sultis spausti labai paprasta ir lengva. Dedame produktus į padavimo angą. Lėtai besisukančio sraigto pagalba jie sutraiškomi (vyksta savotiškas kramtymas) ir patenka į sulčių sietelį su itin smulkiomis skylutėmis. Tuomet vaisiai ar daržovės sunkiasi pro šį sietelį ir čia įvyksta trokštamas rezultatas: išspaudos pašalinamos pro atliekų angą, o vitaminų kupinas gėrimas per sulčių tekėjimui skirtą angą patenka į Jūsų stiklinę!

Hurom technologija

 

Papildomas sietelis dovanų tik Hurom sulčiaspaudėse

Visose Hurom sulčiaspaudėse nuo šiol rasite ir papildomą sietelį stambiomis skylutėmis, kurio dėka galėsite spausti sultis iš minkštų vaisių, uogų tyreles, gaminti maistelį kūdikiams. Pirkime apgalvotai ir praktiškai!

Vaisiams, daržovėms ar žoliniams augalams

Sulčiaspaudė efektyviai spaudžia sultis tiek iš citrusinių vaisių, tiek iš daržovių, tiek iš želmenų bei lapinių daržovių. Pasinaudojus lėtaeigių sulčiaspaudžių priedais taip pat galima pasigaminti tofu (sojų varškę) ar riešutų pieną.

Hurom sultys

Geriausia tarp vertikalių sulčiaspaudžių - patobulinta Hurom HH2G

Didžiuojamės galėdami pristatyti vieną iš naujausių modelių - antros kartos, elito klasės sulčiaspaudes HUROM HH2G.

Tik šiame modelyje pirmą kartą:

  • panaudotas naujos kartos dvigubas sraigtas, kuris sukasi tik 43 aps/min greičiu, tad sultys dar vientisesnės ir skaidresnės;

  • patobulinta išspaudų šalinimo funkcija (lengvesnis valymas);

  • supaprastintas sulčiaspaudės surinkimas (nebereikia taikyti surinkimo taškų ant sietelio ir ant dubens);

  • suteikta galimybė reguliuoti sulčių tirštumą lpatiems, lengvai valdomos svirtelės pagalba ant sulčiaspaudės priekinės dalies;

  • Sulčiaspaudę Hurom HH 2G drąsiai galima rekomenduoti žmonėms, mėgstantiems spausti sultis iš želmenų ir palinių daržovių. Sietelis nuo jų nesikemša ir puikiai išspaudžia sultis.

 

 Hurom HH2G sulčiaspaudės

 

Populiariausi ir patikimiausi Hurom sulčiaspaudžių modeliai Lietuvoje:

Hurom HE-500. Praktiška, nedidelė ir universali lėtaeigė sulčiaspaudė, puikiai tinkanti namams.

Hurom HH-700. Puikus dizainas ir funkcionalumas. Tai populiariausia Hurom lėtaeigė sulčiaspaudė pasaulyje.

Hurom HH-2G. Be kalbų, tai yra geriausia ir labiausiai ištobulinta vertikalaus sraigto lėtaeigė sulčiaspaudė, su sulčių tirštumo reguliatoriumi ir dvigubu sraigtu. Tokią komplektaciją Jums gali pasiūlyti tik HUROM.